Skip to main content

Wat doen we

Optimaal Zorg is gespecialiseerd in de zorg voor ouderen. Wij dragen zorg voor al uw wensen op medisch en sociaal gebied. Een team van verpleegkundigen, verzorgenden, helpenden en begeleiders staat klaar om u de zorg te bieden die nodig is zodat u zo lang mogelijk in staat bent zelfstandig en zelfredzaam te blijven. En dat op een manier die past bij uw leefstijl. Uw privacy, comfort, persoonlijke aandacht en sociale contacten staan daarbij centraal.  

Ouder worden is mooi, maar kan ook beperkingen met zich meebrengen. Fysieke beperkingen maken dat u minder mobiel bent en ook geestelijk kan er het nodige veranderen. Zo komen dementie en Alzheimer steeds vaker voor bij ouderen, met alle gevolgen van dien. In al deze en andere situaties helpen wij u door thuis de juiste ondersteuning te bieden. Zo ontlasten wij uw mantelzorger(s) en kunt u zo veel mogelijk op een prettige manier van het leven genieten.

Wij gaan uit van uw wensen en beleving. Wij streven ernaar om u zo goed mogelijk te ondersteunen in het behouden van uw sociale contacten en bezigheden. Denk hierbij aan vakanties, bezoeken aan familie, uitoefenen van hobby’s. Kortom, begeleiding in alle activiteiten die voor u belangrijk zijn. Bijvoorbeeld bezoeken aan het ziekenhuis, de fysiotherapie of een kapper.

Optimaal Zorg werkt met kleine, vaste teams van zorgverleners, al naar gelang de behoefte bestaande uit verpleegkundigen, verzorgenden, helpenden en/of begeleiders. Zo is uw zorg door onze persoonlijke benadering bij ons in vertrouwde handen. U en de kwaliteit van zorg staan op de eerste plaats.

De algehele coördinatie van uw zorg wordt verzorgd door Optimaal Zorg.

[widgetkit id=1]