Skip to main content

Wie zijn we

25/04/2017

Optimaal Zorg is een snel groeiende organisatie op het gebied van ouderenzorg thuis. Kernwaarden zijn: Persoonlijk, Oprecht, Toonaangevend, Flexibel en Daadkrachtig.

Optimaal Zorg is gevestigd in Soest . Optimaal Zorg is een initiatief van Paula de Bruin.
Paula is jarenlang werkzaam geweest op het gebied van ouderen zorg. Ruime ervaring In een verpleeghuis. Nadien werkzaam als zelfstandige ondernemer bij PrivaZorg en Acare in de thuiszorg.

Sinds 2015 met de invoering van de participatie wet en werken als wijkverpleegkundige werd ze geconfronteerd met het zoeken van ondersteuning, specialistische zorg voor familie en bekenden.
Met deze bezuinigingen en de veranderingen op dit gebied over de zorgvraag van hulpbehoevende ouderen. zag ze de ontwikkelingen over de gespecialiseerde thuiszorg. En de vele mogelijkheden om u te helpen zo lang mogelijk te blijven wonen in uw eigen huiselijke omgeving.
Met haar ervaring en kennis wil zij graag nog de komende jaren thuiszorg verpleging en verzorging aan huis inzetten.

Door betaalbare en professionele zorg te leveren is Paula ervan overtuigd dat hulpbehoevenden langer comfortabel en vertrouwd thuis kunnen blijven wonen.

Binnen een jaar groeide Optimaal Zorg uit tot een gerenommeerde organisatie binnen de zorg.

Voor de toekomst wordt gewerkt aan verdere groei omdat de vraag naar persoonlijke, kwalitatief hoogstaande zorg de komende jaren alleen maar zal toenemen.
De dienstverlening van Optimaal Zorg is mensenwerk. Dit kan niet gedaan worden zonder liefde, respect en waardering voor ouderen.