Skip to main content

OVER PAULA

Ik ben Paula de Bruin, geboren (1967) en getogen Soesternaar en Optimaal Zorg is mijn bedrijf. Mijn man en ik wonen in Soest met onze kat en hebben geen kinderen.

Mijn hele carrière werk ik in de zorg, omdat ik graag met en voor mensen werk. Ik vind het fijn om mensen te helpen en voor hen te zorgen. Daarom ben ik in 1988 verzorgende geworden. De eerste vijf jaar heb ik als kraamverzorgster gewerkt in Amersfoort en aansluitend heb ik 13 jaar gewerkt in Verpleeghuis Sint Elizabeth in Lage Vuursche. Ondertussen heb ik mij verder ontwikkeld en de opleiding tot ziekenverzorgende afgerond. 

Vanaf 2005 heb ik als zelfstandig ziekenverzorgende gewerkt in de thuiszorg. In de periode tot 2013 heb ik daarnaast de opleiding tot verpleegkundige gedaan en afgerond. Om mij nog verder te specialiseren heb ik in 2016 de opleiding tot wijkverpleegkundige met goed gevolg afgesloten.  

In 2017 ben ik gestart met Optimaal Zorg, mijn eigen zorgbureau. Ik heb die stap gezet, omdat ik graag 1 op 1 contact wil met zorgvragers en hun omgeving. Met veel persoonlijke aandacht goede kwaliteit van zorg bieden is mijn streven. Ik vind het fijn om op die manier bij te dragen zodat oudere mensen zo lang mogelijk thuis kunnen blijven wonen. Dat gun ik iedereen. 

Omdat de boog niet altijd gespannen kan staan, heb ik naast mijn werk natuurlijk ook hobby’s: hardlopen, de natuur in en tuinieren. Gewoon lekker genieten van de goede dingen van het leven.