Skip to main content

Onze dienstverlening

Optimaal Zorg is gespecialiseerd in de zorg voor ouderen.

Wij bieden begeleiding, persoonlijke verzorging en verpleging thuis. Heeft u tijdelijk of langdurig hulp nodig dan helpen wij u graag om dit mogelijk te maken. Onze ervaren verzorgenden, verpleegkundigen en begeleiders zijn gekwalificeerd om alle handelingen waarvoor zij zijn opgeleid te verrichten.

U kunt bij ons terecht voor:

Optimaal Zorg regelt het graag voor u. Onze zorgverleners worden persoonlijk en zorgvuldig geselecteerd en hebben respect en begrip voor ouderen. Zij zijn er voor u op elke gewenst en afgesproken moment van de dag. De begeleiders helpen bij lichte huishoudelijke taken zoals boodschappen doen, een wasje draaien of voorbereiden van een maaltijd. Maar ook gezelschap houden, een spelletje spelen, samen de krant lezen horen erbij. 

Optimaal Zorg neemt het roer niet over maar biedt de oplossing om zelf zo lang mogelijk de regie over uw eigen leven te behouden. We bieden vele mogelijkheden zodat u zo lang mogelijk kan blijven wonen in uw eigen vertrouwde omgeving. Onze gespecialiseerde zorgverleners staan voor u klaar.

Bij ons staat uw hulpvraag centraal. Wij werken met vaste kleine zorgteams, zodat u steeds door dezelfde mensen wordt verzorgd. Onze zorgverleners leveren op een persoonlijke manier kwaliteit; zij gaan uit van uw wensen en zorgen voor een fijne samenwerking met bijvoorbeeld huisarts en therapeut.

Optimaal Zorg leveren zowel particuliere thuiszorg als geïndiceerde thuiszorg gefinancierd vanuit de overheid, zoals een persoonsgebonden budget (PGB). Een combinatie is ook mogelijk.