Skip to main content

24-uurs Verzorging en –Verpleging

24-uur thuiszorg

 Als u ziek bent kunt u ineens voor de moeilijke keuze komen te staan: opname in een verpleeghuis of thuiszorg. Dan kan onze 24-uurszorg een uitkomst zijn, omdat het opname in een verpleeghuis kan voorkomen. Optimaal Zorg biedt u de benodigde verpleging en verzorging die u nodig heeft om thuis te blijven. Ons zorgteam helpt ook met andere dagelijkse bezigheden.

Kleine vaste zorgteams

Bij Optimaal Zorg weten we hoe belangrijk het is om een goede band te hebben met uw zorgverleners. Het is tenslotte niet niks om 24 uur per dag zorgverleners in huis te hebben. Daarom werken wij met kleine, vaste zorgteams zodat u altijd geholpen wordt door vertrouwde, bekende zorgverleners. We zoeken de teamleden zorgvuldig voor u uit, zodat ze zo goed mogelijk bij u, uw wensen en behoeften passen. Dat werkt voor iedereen fijn.

Optimaal Zorg ontzorgt

24-uurs zorg ontzorgt u, uw partner en mantelzorger(s). Een ziek gezinslid is ook voor uw partner en andere gezinsleden een moeilijke periode. Het zorgteam houdt de gezinsleden op de hoogte over het ziektebeeld, behandeling en genezing. Daarnaast zijn onze zorgverleners altijd beschikbaar voor een goed gesprek. Zo dragen we bij aan een goede kwaliteit van leven voor u en uw dierbaren.

Mantelzorger(s) 

Wilt u zelf bijdragen aan de zorg voor uw dierbare? Dat kan natuurlijk; bij Optimaal zorg is het altijd mogelijk om als mantelzorger(s) mee te draaien in het zorgrooster. Schroom niet en stel uw vragen; samen zoeken we dan naar de beste oplossing.