Skip to main content

Nachtzorg

Heeft u of uw partner ’s nachts verzorging of verpleging nodig? Optimaal Zorg biedt nachtzorg van 23.00 tot 7.00 uur zodat u ook ’s nachts verzekerd bent van goede zorg. Zo kunt u met een gerust gevoel genieten van een goede nachtrust. Nachtzorg van Optimaal Zorg kan als waakdienst of slaapdienst worden ingevuld.

Waakdienst

Bij een waakdienst blijft onze zorgverlener wakker en staat continue voor u paraat. U kunt van 23.00 tot 7.00 uur gedurende de gehele nacht een beroep doen op de zorgverlener. Hierdoor kunt u met een gerust gevoel veilig slapen in de wetenschap dat er iemand in de buurt is die over u waakt.

Slaapdienst

Bij een slaapdienst blijft onze zorgverlener bij u in huis slapen. U kunt van 23.00 tot 7.00 uur een beroep doen op hem of haar doen. Hierdoor kunt u met een gerust gevoel veilig slapen in de wetenschap dat er iemand in de buurt is die u kan helpen als u bijvoorbeeld naar het toilet moet.

Mantelzorgers ontzorgen

Nachtzorg van Optimaal Zorg biedt uitkomst voor mantelzorger(s) die vaak niet alleen overdag maar ook ’s nachts klaarstaan voor hun dierbare. Dankzij onze nachtzorg kunt u ’s nachts ongestoord slapen zodat u uitgerust aan de volgende dag kan beginnen.

Nachtzorg inzetten

Optimaal Zorg biedt nachtzorg aan voor enkele nachten of voor een langere periode. Laat ons weten wat uw wensen zijn en wij kijken graag samen met u naar de mogelijkheden.