Skip to main content

Procedure

Als zelfstandig ondernemer in zorg bij Optimaal Zorg beslis je zelf mee wanneer je werkt, hoeveel en met wie. Omdat wij veel aandacht besteden aan de juiste match tussen cliënt en zorgverlener, is je inzet altijd welkom en vertrouwd. Dat is prettig voor alle betrokkenen en de zorg wordt er beter van.

Kennismaking

Tijdens een persoonlijke kennismaking inventariseren wij op welke dagen en tijden je wilt werken. Maar natuurlijk staan we ook uitgebreid stil bij ieders wensen en verwachtingen. Hoe kan je onze toekomstige cliënt(en) het best tot dienst zijn en naar welke werkzaamheden gaan je interesses uit.

Werkervaring

Bij Optimaal Zorg vinden wij het belangrijk om je als zelfstandige zorgverlener persoonlijk te leren kennen. Na het inzenden van je gegevens, motivatie en CV nodigen wij je uit voor een kennismakingsgesprek. Hierin lichten wij onze diensten toe en bespreken we graag je werkervaring. Ook zorgen we er samen voor dat alle papieren op orde zijn.

Ook bijdragen?

Ben je een betrouwbare en gekwalificeerde zelfstandige zorgverlener? En heb je interesse om via Optimaal Zorg een waardevolle bijdrage te leveren aan het dagelijks leven van ouderen of chronisch hulpbehoevenden die zelfstandig wonen? Dan zijn wij op zoek naar jou!