Skip to main content

Plusmoment

Veel ouderen hebben te maken met eenzaamheid, vooral wanneer geliefden en vrienden om hen heen wegvallen. Dat kan lijden tot sociaal isolement. Bij Optimaal Zorg hechten we veel waarde aan uw kwaliteit van leven. Daarom bieden wij het plusmoment, dat in het teken staat van persoonlijke aandacht en gezelligheid. Onze zorgverleners nemen uitgebreid de tijd voor extra persoonlijke aandacht zoals u die wenst.

De invulling van een plusmoment is geheel persoonlijk. Samen een maaltijd koken, een ontspannende wandeling maken, een uitstapje maken, een goed gesprek of wilt u graag samen uw fotoboeken bekijken en herinneringen ophalen. Bij een plusmoment is alles mogelijk. Wij luisteren graag naar uw wensen en voorkeuren.

Frequentie plusmoment

Aan de hand van uw wensen spreken we de frequentie van het plusmoment af en hoelang het plusmoment duurt. U kunt het plusmoment aanvragen als verlenging van een bestaand zorgplan. Wij breiden dan het bestaande zorgmoment uit met het door u gewenste plusmoment.

Heeft u nog geen zorg van Optimaal Zorg, maar heeft u interesse in een plusmoment? Geen probleem, u kunt het plusmoment particulier inkopen.