Skip to main content

Levensverhaal

11/04/2019

Denk u eraan om uw levensverhaal vast te leggen? Heeft u geen idee waar u moet beginnen en/ hoe u dat moet aanpakken? Uw levensverhaal vastleggen wordt hopelijk eenvoudiger met behulp van een tekstschrijver via Optimaal Zorg.

Er zijn vele redenen om uw levensverhaal vast te leggen. Bijvoorbeeld omdat u een spannend of turbulent leven heeft gehad en dat wil delen met anderen. Uw levensverhaal vastleggen is niet alleen bewaren voor de toekomst, maar kan u ook helpen bij het verwerkingsproces. 

Uw levensverhaal kan overal over gaan; het kan een chronologische gang door uw leven zijn, maar focus op een onderdeel is mogelijk. Denk aan hoe uw leven is veranderd naar aanleiding van een ziekte, wereldreis, bijzondere familiegeschiedenis, ongeluk of andere levensveranderende gebeurtenis kunnen centraal staan. Aan u de keuze.

Veel bekende en onbekende mensen leggen hun levensverhaal vast of laten dat doen. Dergelijke (auto)biografieën van bekende mensen doen het goed bij het grote publiek. Maar niet iedereen is bekend en bereikt een groot publiek. Dat maakt uw verhaal niet minder van waarde voor u en uw familie en vrienden. Mensen zijn nou eenmaal geïnteresseerd in andermans leven, dus ook in dat van u!

Uw levensverhaal is de weerspiegeling van uw leven. Daarom is het belangrijk dat niet alleen de inhoud van de autobiografie bij u past, maar ook de uitstraling. Denk daar bij aan allerlei uiterlijkheden als de een harde of zachte omslag, papier, wel of geen foto’s, lettertype, kleurgebruik en dergelijke. 

Bij ieders levensverhaal passen eigen specificaties. Wilt u erachter komen wat het beste bij die van u past? Neem dan contact met ons op, dan gaan we in gesprek.  

2019 04 03 Margreet de Roo 1ste keus 0639 kopie

Ervaringen van clienten:
“Als ik eerder had geweten dat er mensen zijn die kunnen helpen bij het vastleggen van mijn levensverhaal, had ik dat veel eerder gedaan!”
“Jammer dat mijn broer niet meer leeft, want hij zat nog veel voller met verhalen, die hij graag had vastgelegd."
”Mooie service die met veel zorgvuldigheid en aandacht wordt geleverd.”
“Ik raad iedereen die met de idee rondloopt om zijn/haar levensverhaal vast te leggen aan om contact op te nemen met Optimaal Zorg. Want zij helpen je fantastisch verder. Ik ben hartstikke blij dat dit op mijn pad is gekomen, want ik wilde het al zo lang maar wist niet hoe ik het moest aanpakken.”